Систем 48

09.01.2020. 14:00
Одељење за инспекцијске послове
Molim Vas,da izvrsite kontrolu rada AKS brze poste zbog neizdavanja racuna za svoje usluge a samim tim i naplacivanje krajnje proizvoljno.Drugim recima KAKO KOGA PROCENE DA MOGU DA GA ODERU.Verujem da nisam jedini slucaj ali evo mog primer od juce 8.1.2020.
Primio sam paket nesto oko 13 i 30 ,naplaceno mi je 7150 dina za usluge i robu koju sam porucio.Inace roba je trebalo da kosta 55 e,a kurir mi je zaracunao euro po 116 din i primio eure,a da za to nisam dobio nikakav racun.Uz sve to nije mi vracen kusur od 50 dinara bez obrazlozenja.Dok sam otvarao paket da vidim u kakvom stanju je roba koju placam kurir je vec otisao.Prijava se prvenstceno odnpsi
na neizdavanje racuna .Hvala
НЕНАДЛЕЖАН
Дана 09.01.2020. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електронским путем представка у вези неиздавања рачуна од стране AKS EXPESS KURIR D.O.O.
Обзиром да се ради о питањима чије поступање није у надлежности Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца обавештавамо Вас да се ради решавања захтева изнетих у представци, као стварно надлежним органима, можете обратити:
1. Министарству финансије, Пореској инспекцији, која врши надзор по питању неправилности у вези са неиздавањем фискалних исечака, као и надзор над пореским обвезницима, односно да ли се исти придржавају пореских прописа и да ли редовно уплаћују порезе и остале обавезе.
2. Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Сектору тржишне инспекције, које врши надзор над законитошћу свих облика трговине и продаје реобе и услуга, издавање рачуна, поштовање гаранција и слично.