Систем 48

06.02.2020. 07:14
Одељење за инспекцијске послове
Postovani,
Zbog izvodjenja radova vlasnika Hotela Beograd, vec 10 dana lokali u Aneksu hotela beograd ne mogu da koriste toalete jer su pokidane instalacije odnosno kanalizacione cevi. Iza ugostiteljskog objekta "Bulevar" je raskopano, tako da se sva voda iz toaleta vraca u kupatilu. Molim Vas da izadjete na licu mesta i vidite o cemu se radi
РЕШЕН
Дана 06.02.2020. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електронским путем поднесак по питању одржавања канализационе мреже корисника локала у анексу некадашњег "Хотела Београд".
Обавештавамо Вас, да је сходно одредбама члана 13. Закона о инспекцијском надзору ("Службени гласник РС, бр. 36/15, 44/2018 - др. закон и 95/2018") Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, и члана 15. истог Закона, а након прикупљања података од значаја за вршење инспекцијског надзора и других података од значаја за предстојећи инспекцијски надзор, извршило превентивни инспекцијки надзор и том приликом утврдило да постоје недостаци на унутрашњим инсталацијама које припадају кориснику комуналне услуге, те да је корисник дужан да отклони недостатке и доведе унутрашње инсталације у технички исправно стање.