Систем 48

31.03.2020. 18:14
ЈП Урбанизам и изградња
Bahatost vozaca kamiona za smece PWW-a.
Utorak 31.03.2020. god vreme 14i 20. Raskrsnica Mlinske i Partizanske ulice.
Pri skretanju udesno iz Partizanske ulice u Mlinsku, vozac kamiona za smece PWW-a je umalo polomio ogledalo na raskrsnici.
I pored upozorenja radnika na utovaru smeca upozorivsi ga da se vrati nazad-nazad da ne polomi ogledalo, on je nastavio napred i polomio deo plasticnog rama ogledala. Radnici su ubacili u kamion deo polomljene plastike od ogledala i kamion je nastavio dalje Mlinskom prema Lidlu, predpostavljam na deponiju Zeljkovac.
Licno sam video i cuo ceo dogadjaj jer stanujem na uglu ovih ulica.
Da napomenem da sam bio inicijator i podneo zahtev sektoru za saobracaj da se na ovoj raskrsnici postavi ogledalo jer je pri skretanju iz Partizanske ulice levo u Mlinsku nepregledno, pogotovo jer tu skrece i skolski autobus koji vozi djake kucama iz skole Josif Kostic. Postavljeno je ogledalo koje je mnogo znacilo vozacima i bezbednosti saobracaja, ali nazalost imamo nesavesne i bahate vozace kao sto je ovaj vozac PWW-a. Nazalost nisam imao pri sebi mobilni da uslikam kamion, ali vam saljem 2 fotografije reaskrsnice i ogledala da pogledate i uverite se.
Molio bih da preduzmete odredjene mere i obavestite nadlezne u PWW-u o ovom slucaju. Ono mogu da pronadju vozaca.
Takodje bih zamolio da posaljete nadleznu sluzbu da izvrse ponovno podesavanje ogledala jer je poremeceno.
Pre neki dan sam video Sebekove ljude iz LUX-a, kako su postavljali na ovoj rasksnici pogresno postavljen saobracajni znak.


У РАДУ
Poštovani,zahvaljujemo na obaveštenju,poslali smo upozorenje preduzeću PWW,a nastalu stetu saniraćemo u najkraćem mogućem roku.