Систем 48

19.05.2020. 12:34
Одељење за инспекцијске послове
Poštovani, molim vas da posetite lokal u ulici Strahinjića Bana koji se nalazi preko puta ulaza br. 14 i 16. To je nekadašnja prodavnica tepiha. U tom lokalu se svakodnevno, od ranih jutarnjih sati obavljaju popravke mašina i kosilica ispred samog lokala, prave nesnosnu buku i bacaju gomile otpada u kontejnere. Lokal nije registrovan kao servis, pretpostavljam da rade "na crno".
НЕНАДЛЕЖАН
Дана 19.05.2020.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак чија садржина указује на питања везана за обављање делатности од стране нерегистрованог субјекта у објекту у улици Страхињића Бана у Лесковцу.
Обавештавамо Вас да Одељењe за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца није надлежно за поступање по поднетом поднеску.
Ради решавања питања изнетих у поднеску можете се обратити електонским путем, e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., надлежном Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Сектору тржишне инспекције које обавља послове инспекцијског надзора у области трговинe и условa за обављање промета робе и вршење услуга утврђених Законом и другим прописима који уређују ову област.