Систем 48

16.09.2020. 08:30
ЈКП Водовод
Poštovani,
Ovo je sistem 48, što znači da u roku od 48h treba da rešite problem, a ne zavedete prijavu. Danima nemamo ispravnu vodu za piće u Norvežanskoj ulici, voda sa česme ima jak ukus metala i topla je. Ukoliko ne preduzmete nešto o svom trošku ću uraditi testiranje
РЕШЕН
Poštovani,
grad Leskovac i 38 naseljenih mesta se snabdevaju vodom za piće iz akumulacije reke Veternice, tj. iz površinskog vodozahvata , koji prati temperaturu vazduha te je u letnjim mesecima povećana i temperatura vode. U narednom periodu očekujemo da kako ulazimo u jesenji period, pojačan proces hlađenja jezera, koje će automatski rezultirati smnjenjem temperature vode za piće, te će ista biti pitkija i ukusnija. Zadržavanje vode u cevima naročito posle smanjenje potrošnje tokom noći, zahteva da u jutarnjim časovima pre zahvatanja iste, pustite da se izvrši ispiranje vaših unutrašnjih instalacija kako bi voda dobila željene karakteristike.
Ukoliko sumnjate u ispravnost i kvalitete vode, možete angažovati ZZJZ Leskvac da na vaš zahtev izvrši uzorkovanje i analizu ispravnosti vode, kako bi se i sami uverili u naše tvrdnje.