Систем 48

29.11.2018. 00:16
Одељење за инспекцијске послове
Мол Вас предузмите мере, пас који је 27.10.2018.године ујео дете у улици Девет Југовића, поново шета улицом, долази до кућног броја 48, дружи са псима из тог дворишта и плаши децу. До када да водимо и доводимо децу из школе. Немојте само да прослеђујете наше захтеве, већ тражите и повратне информације. Још једном Вас молим да предузмете мере како поново неко дете неби страдало. Проверите у цијем двористу тај пас најцесће борави и ко га између осталог и храни. Унапред захвалан. Извињавам се овом приликом Одељењу комуналне полиције што сам грешком овај захтев њима упутио, мада сам сигуран да би они то као по обичају одмах одрадили да је њихова надлежност.
РЕШЕН
Дана 03.12.2018. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електронским путем представка по питању хватања,превоза, збрињавања и смештаја напуштених паса са јавне површине у Лесковцу у улици Девет Југовића, у непосредној близини бр. 48. у Лесковцу.
Обавештавамо Вас, да је по Вашој представци од 03.12.2018. године комунални инспектор Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, издао налог надлежном јЈавном предузећу, ради хватања, превоза,збрињавања и смештаја напуштених паса са јавне површине у Лесковцу, у улици Девет Југовића, у непосредној близини бр.48.