Систем 48

11.04.2019. 18:47
Одељење за инспекцијске послове
Molim da intervenisete u ulici Vase Pelagica 45 u Leskovcu, preko puta OS Vasa Pelagic, jer se u dvoristu cuvaju dva psa, tamnozute boje, koja povremeno izlaze iz dvoris, laju, jure za vozilima i biciklama i ometaju gradjane, a posebno decu koja pohadjaju skolu. Ko cuva pse u gradu, mislim da treba da ih cuva na propisan nacin.
РЕШЕН
Дана 11.04.2019. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, достављена је електронским путем Ваша представка по питању држања домаћих животиња - паса од стране власника истих, са станом у ул.Васе Пелагића бр.45, у Лесковцу.
Обавештавамо Вас, да ће комунални инспектор Одсека комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца предузети мере у складу са Законом и Одлукама града,

Поштовани поступајући по Вашој представци комунални инспектор Одсека за послове комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца је извршио инспекцијски надзор. С обзиром, да су у току инспекцијског надзора утврђене незаконитости у поступању надзираног субјекта, донето је решење којим је изрекао мере за отклањање истих и испуњавање обавеза прописаних Одлуком.
Надзирани субјект је поступио по наложеним мерама, односно испунио обавезе које су прописане Одлуком о условима држања домаћих животиња на територији града Лесковца.